Marca LG

AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE MS09AH

Mai jos gasiti prezentarea aparatului de AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE MS09AH, din seria AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE si subcategoria Aer conditionat LG Multi Split Wall Mounted.
Cod produs: LGMS09AH

Garanţie: 36 Luni

3 ani garantie

AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE MS09AH

Latime 84 cm
Inaltime 27 cm
Adancime 15.3 cm
Greutate 7 kg

Sus

Aparatele de aer conditionat LG multi split de perete sunt dotate cu un sistem de purificare a aerului cu 7 filtre, cu rolul de a inlatura praful, mirosurile neplacute, fumul de tigara, mucegaiul. Paleta poate fi orientata in sus sau in jos, in functie de modul de racire sau incalzire.

Aparatele de aer conditionat LG multi split asigura o functionare fara oprire, chiar si la temperaturi de -10°C, datorita motorului BLDC si a compresorului BLDC integrate. Eficienta ridicata este asigurata de catre schimbatorul de caldura, iar operarea cu nivel redus de zgomot si cu economie este mentinuta de inverter.

Din gama de aparate aer conditionat LG multi split se remarca modele cu puteri de pana la 16.4 kW, fiind posibile 2000 de variante de combinatii intre 15 modele de unitati externe si 48 modele de unitati interne.

AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE MS09AH

Aer conditionat LG multi split MS AH - functie racire-incalzire Aer conditionat LG multi split MS AH - functie racire-incalzire
Aer conditionat LG multi split MS AH - instalare Aer conditionat LG multi split MS AH - instalare
Aer conditionat LG multi split MS AH - montare Aer conditionat LG multi split MS AH - montare
Aer conditionat LG multi split MS AH - functie purificare aer Aer conditionat LG multi split MS AH - functie purificare aer
Aer conditionat LG multi split MS AH - telecomanda Aer conditionat LG multi split MS AH - telecomanda
Aer conditionat LG multi split MS AH - model Aer conditionat LG multi split MS AH - model
Aer conditionat LG multi split MS AH - conectare unitati Aer conditionat LG multi split MS AH - conectare unitati
Aer conditionat LG multi split MS AH - variante conectare unitati Aer conditionat LG multi split MS AH - variante conectare unitatiAer conditionat LG multi split MS AH - variante conectare unitati
Aer conditionat LG multi split MS AH - aplicatii Aer conditionat LG multi split MS AH - aplicatii

Sus

AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE MS09AH


Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Intreaga echipa www.Aer-Conditionat-LG.ro incearca sa prezinte corect detaliile despre AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE MS09AH. Cu toate acestea se pot ivi si erori datorita unor neactualizari ale preturilor sau datelor tehnice.
Daca doriti sa cunoasteti mai multe despre articolele www.Aer-Conditionat-LG.ro, un consultant de specialitate al firmei Calor va sta la dispozitie. Pentru aceasta trebuie sa cunoasteti exact numele articolului - ca exemplu: AER CONDITIONAT LG MULTI SPLIT DE PERETE MS09AH - Aer conditionat LG Multi Split Wall Mounted.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split