Distribuitoare de aer conditionat LG

Distribuitoare de aer conditionat LG

 

Aparatele de aer conditionat Multi Split LG sunt aparate care permit unitatilor exterioare sa controleze mai multe unitati interioare. Ele sunt aparate puternice si economice, de o calitate superioara capabile sa opereze la temperaturi diferite si la viteze de ventilatie diferite in camere separate. Aparatele de aer conditionat Multi Split sunt folosite in structurile comerciale si de dimensiuni mari (cladiri de birouri, sali de conferinta, restaurante, hoteluri etc), dar si in spatii de locuit.

 

Distribuitoarele de aer conditionat LG au un rol deosebit de important in functionarea sistemelor Multi Split.

*In cazul aparatelor de aer conditionat Multi Split de puteri mari, se alege unitatea exterioara dupa care se aleg si unitatile interioare. Pasul urmator consta in impartirea traseelor cu ajutorul ramificatiilor „Y” sau a kit-urilor de bransare. Aceste ramificatii intra in distribuitoarele de aer conditionat, unde se racordeaza si unitatile interioare.

*In cazul aparatelor de aer conditionat Multi Split de puteri mici, dupa ce s-au ales unitatile interioare si cea exterioara se trece la pasul de instalare, unde unitatile interioare se racordeaza direct la unitatile exterioare.

 

Exista mai multe tipuri de distribuitoare de aer conditionat LG. Astfel, pe de o parte avem distribuitoare pe doua cai si pe trei iar pe de alta parte avem distribuitoare pe patru cai. Pentru a alege unitatile interioare si pe cele exterioare trebuie sa calculati intai necesarul de incalzire pentru fiecare incapere. Toate cele trei tipuri de distribuitoare de aer conditionat ofera posibilitatea de a conecta diferite tipuri de unitati interioare.

Distribuitoarele de aer conditionat pe doua cai ofera posibilitatea conectarii pana la doua unitati interioare, cele pe trei cai permite posibilitatea conectarii pana la trei unitati interioare, iar cele pe patru cai pana la patru unitati interioare.

 

Caracteristici:

 

*Fac parte din gama Multi Split.

*Aparat izolat termic, ceea ce previne formarea condensului.

*Montaj usor.

*Conectat prin piulite.

*Trei tipuri diferite (pe doua cai, pe trei si pe patru cai).

*Greutate aproximativa: 5kg.

*Unele unitati exterioare de puterni mari au doua conducte: gaz si lichid.

*Design compact.

*Garantie 3 ani.

 

 

Detalii tehnice:

 

*Posibilitatea alegerii unitatilor interioare multiple.

*Tensiune de alimentare: 220 V.

*Putere termica la racire: 10 W.

*Inaltime mica.

*Tip freon: R410A.

*Curent functionare: 0,05 A.Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split