Aer conditionat LG HERO

Aparatele de aer conditionat LG HERO sunt aparate dotate cu functia INVERTER si sunt destinate pentru zonele rezidentiale. Ele fac parte din clasa energetica A, ceea ce inseamna ca sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Atat pentru sistemele de racire, cat si pentru cele de incalzire, aparatele de aer conditionat HERO sunt efieciente energetic. Facturile la energia electrica nu se vor mari in conditiile in care utilizati aceste aparate.

 

La fel ca toate celelalte aparate de acest gen din gama rezidentiala acesta are nenumarate caracteristici:

 

Caracteristici:

*Fac parte din clasa energetica A atat pentru incalzire, cat si pentru racire.

*Sunt dotate cu sistem automat de racire-incalzire

*Au functii de auto-curatare si de auto-restart

*Au filtre de Anticoroziune

*Racire si incalzire optimizate

*Filtru triplu de aer

*Filtru antibacterii

*Dezumidificare

*Pornire rapida

*Sleep Mode

*Aer rece

*Inverter

 

Informatii suplimentare:

 

 

*Telecomanda infra rosu

*Programator

*Diagnosticare prin intermediul telefonului

*Zgomot redus-zgomot unitate externa: 47 dBA si zgmoto unitate interna: 37 dBA

 

 

Aparatele de aer conditionat HERO se instaleaza si se monteaza cu usurinta si functioneaza la 220 V.

Ingrijirea si intretinerea aparatelor de aer conditionat trebuie realizata in mod frecvent si trebuie facuta cu ustensilele si instrumentele corespunzatoare.

Unitatea interioara trebuie curatata de praf in mod regulat, folosind carpe moi. Unitatea exterioara poate fi facuta de cel putin o data pe sezon. Este indicat sa cereti sfatul unui specialist si sa nu desfaceti componentele din interior.

 

 

Ce face functia INVERTER?

 

Aparatele de aer conditionat dotate cu functia INVERTER sunt diferite de cele conventionale datorita faptului ca cele INVERTER isi pot modifica turatia compresorului pentru a putea ajusta corect necesarul de racire sau de incalzire. Atunci cand temperatura dorita este atinsa in incapere, aparatele de aer conditionat INVERTER ajusteaza turatiile compresoarelor pentru a putea mentine temperatura respectiva in camera. In felul acesta se pot realiza economii de energie electrica foarte usor. Specialistii afirma ca se pot realiza economii la energia electrica de pana la 44%.

 

Diferenta principala consta in faptul ca turatiile compresoarelor se modifica in permanenta pentru a putea mentine constanta temperatura dorita. In acest fel utilizatorii isi pastreaza confortul si nu sunt deranjati de fluctuatiile compresorului. In plus, incaperea este in permanenta incalzita sau racorita, scutind utilizatorii sa verifice sau sa ajusteze mereu temperatura.

 

Pe langa avantajul economisirii de energie electrica, aceste aparate de aer conditionat Hero au si avantajul de a reduce zgomotul din interior.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split