Aer conditionat LG MAESTRO

Aparatele de aer conditionat LG MAESTRO sunt aparate de ultima generatie destinate utilizarii in zonele rezidentiale. Aparatele de aer conditionat MAESTRO sunt realizate pentru a va ajuta sa va bucurati de vara fara sa va copleseasca arsita ei. Ele sunt concepute in asa fel incat sa ofere mai multa racoarea pe o suprafata mai mare. Designeul este inovator si combina aspectul placut cu functionalitatea.

 

Caracteristici:

 

*Clasa energetica A atat pentru incalzire, cat si pentru racire.

*Schimbare automata racire-incalzire

*Filtru Anticoroziune

*Racire si incalzire optimizate

*Filtru Neo-plasma

*Filtru triplu de aer

*Filtru antibacterii

*Dezumidificare

*Miscare aer in patru directii

*Zgomot redus

*Telecomanda infra rosu

*Programator

*Pornire rapida

*Diagnosticare prin intermediul telefonului

*Auto-curatare

*Auto-restart

*Sleep Mode

*Aer rece

*Inverter

 

Cum functioneaza filtrul Neo-Plasma?

 

Filtrul Neo-Plasma este un sistem unic compus din alte sapte filtre specializate, care sunt asezate in cinci filtre structurale. Toate aceste filtre sunt asezate impreuna intr-un sistem de filtrare numit neo-plasma.

 

*Primul filtru care isi incepe functionarea este Prefiltrul. Numele sau este caracteristic pentru functia pe care o are. Acesta opreste particulele de praf de dimensiuni mari, sporii si bacteriile.

 

*Urmatorul filtru din sistemul Neo-plasma este Filtrul Nano Carbon. Rolul acestuia este foarte important; retinand mirosurile neplacute si particulele microscopice.

 

*Urmeaza apoi Triplu Filtrul. Acesta este compus din trei filtre specializate pentru a bloca si elimina mirosurile asociate cu materialele de constructie sau cu vopseluri. Aceste trei filtre lucreaza impreuna pentru a opri orice urma de materiale toxice si daunatoare pentru corpul uman.

 

*Filtrul Nano Bio Fusion elimina bacteriile. Este compus din trei pereti care descompun bacteriile si alergenii incercand sa ajunga la nucleul lor pentru a il distruge. Filtrul Nano Bio Fusion are mai multi pereti tocmai pentru a avea un randament mai bun impotriva blocarii si eliminarii bacteriilor.

 

*Urmeaza ultimul filtru si anume Filtrul Plasma. Acesta este compus din doi pereti si este concepit special pentru a obtine cele mai fine particule de praf. Cu ajutorul acestui filtru se poate retine si fumul de tigare.

 

Filtrul Neo-plasma este modalitatea perfecta de a avea un aer mai placut si mai proaspat in camera. Mediul in care locuiti poate deveni, astfel mai sanatoas si mai curat.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split