Aparate de aer conditionat LG Multi Split de tavan si podeaAparatele de aer conditionat LG Multi Split de tavan si podea sunt ideale pentru persoanele care doresc sa economiseasca spatiul din camere. Deoarece se monteaza cu usurinta pe tavan sau pe perete, ele lasa mai mult spatiu spre folosinta utilizatorilor. In plus, aceste aparate de aer conditionat de tavan si podea sunt sigure si confortabile. Debitul de aer este eliberat pe verticala, dar si pe orizontala. Modelele de unitati interioare de tavan si de podea sunt adesea numite de catre specialisti modele convertibile.

 

Aparatele de aer conditionat de tavan sunt special create pentru o asemenea instalare. Ele au marginile rotunde pentru ca instalarea sa se faca in mod corespunzator. Directionarea fluxului de aer se poate face atat pe verticala, cat si pe orizontala. Aparetele de aer conditionat de perete au avantajul de a impiedica pierderea aerului cald. Acestea sunt asezate la nivelul podelei si nu stingheresc cu nimic utilizatorii.

 

Eliberarea debitului de aer se face in patru directii, pentru o incalzire uniforma si pentru mai mult confort. Acest gen de aparate pot fi folosite atat pentru ariile rezidentiale, in locuinta proprie, cat si in cele comerciale (cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, sali de conferinta etc). Unitatile interioare de tavan, cat si cele de podea sunt foarte usor de instalat.

 

Panoul de comanda de la aparatele de aer conditionat de tavan si podea este usor de folosit. De asemenea, telecomanda este cu ecran mare si poate fi folosita cu usurinta. O caracteristica importanta a acestor aparate de aer conditionat este aceea ca au un nivel de zgomot redus. O tehnologie marca LG care le face extrem de silentioase a fost folosita pentru a crea un confort mai mare utilizatorilor, dar si pentru a nu deranja vecinii acestora. Datorita acestei functii, aparatele sunt ideale pentru familiile cu copii mici, pentru birouri si pentru sali de conferinta. Pentru a-si mentine clientii satisfacuti foarte multe companii hoteliere apeleaza la aparate de aer conditionat Multi Split de tavan si podea.

 

 

Caracteristici:

 

 

*Sistem convertibil de tavan si de podea, care poate fi montat in mai multe moduri, in functie de dorintele utilizatorilor. Unitatea interna poate fi montata cu usurinta pe podea sau se poate suspenda de tavan.

*Directia fluxului de aer orizontal se poate regla manual (deplasand manual vana de refulare a aerului).

*Directia fluxului de aer vertical poate fi reglata dupa preferinte folosind telecomanda.

*Mod de distribuire a aerului cu viteza ridicata.

*Incalzire rapida la nivelul podelei

*Motor BLDC.

*Compresor BLDC.

*Nivel de zgomot extrem de redus.

*Sleep Mode .

*Design cu stil.

*Flux de aer confortabil.

*Instalare usoara.

*Service rapid.

*Intretinere usoara.

*Telecomanda usor de folosit.

*Panou de control accesibil.

*Functionare fara oprire chiar si la temperaturi -10 grade Celsius.

*Eficienta ridicata asigurata de catre schimbatorul de caldura.

*Garantie 3 ani

 

*Din gama de aparate Multi split se remarca modelele cu puteri de pana la 16,4 kW.

 

In gama Multi Split sunt posibile 2000 de variante de combinatii intre 15 modele de unitati exterioare si 48 de modele de unitati interne. Unitatile interioare si exterioare au un design modern. Aspectul placut al acestora le face potrivite pentru orice tip de incapere.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split