Aer conditionat LG Multi Split Hero

Aparatele de aer conditionat Lg Multi Split Hero sunt aparate de calitate. Modelele disponibile au o rata de dezumidificare cuprinsa intre 1,2 l/h si 1,9l/ora. Filtrul Neo Plasma este elementul cheie a aparatelor de acest tip. Tehnologia filtrului Neo Plasma este una moderna care functioneaza pe baza a sapte filtre inovatoare. Acestea au rolul de a proteja persoanele alergice, oprind si eliminand alergenii, polenul, virusurile, bacteriile.

 

Alergenii, polenul, particulele de praf si bacteriile sunt descompuse si, ulterior, distruse. Chiar si particulele mari de praf sau scamele sunt distruse. In aceeasi masura sistemul de filtre Neo Plasma functioneaza si pentru a distruge mirosurile neplacute, mucegaiul si fumul de tigare. Astfel, in camera ramane doar un miros placut de aer curat.

 

In plus, aceste sistem de filtre functioneaza precum un purificator de aer. In acest fel, camerele in care se utilizeaza aparate de aer conditionat multi split de acest fel sunt mai curate si mai confortabile. In dotarea functiei de purificare a aerului intra filtrul impotriva alergenilor, triplul filtru, filtru nano carbon si filtrul plasma. Acestea functioneaza impreauna.

 

Aparatele de aer conditionat HERO din gama Multi Split LG se pot instala atat in cladirile rezidentiale, cat si in structurile comerciale (cladiri de birouri, restaurante, hoteluri, sali de conferinta etc). Instalarea acestor aparate de aer conditionat Multi Split Hero este usoara. Functia de Multi Split, permite ca la o singura unitate externa sa se poata conecta mai multe unitati interne. Unitatile interioare HERO sunt unitati moderne, elegante si rafinate. Se potrivesc in orice tip de locuinta, unde creeaza un confort sporit.

 

Datorita partii inferioare usor detasabile, aparatele de acest fel se pot curata cu usurinta si rapiditate. Aparatele de acest fel asigura o buna functionare chiar si la temperaturi de -10 grade Celsius. Compresorul BLDC, impreuna cu motorul BLDC asigura acest lucru. Motorul ventilatorului BLDC asigura un consum redus de energie electrica pe tot timpul functionarii aparatelor de aer conditionat.

 

Telecomanda aparatelor de aer conditionat de acest fel este usor de folosit, avand butoane de dimensiuni mari si pictograme usor de recunoscut. Palata acestor aparate poate fi ajustata in sus pentru a raci incaperea si ajunstata in jos pentru incalzirea intr-un mod echilibrat si confortabil a camerei. Aceasta functie face aparatele de acest fel mai sigure si mai placute.

 

 

Caracteristici:

 

*Eficienta ridicata datorita schimbatorului de caldura

*Zgomot redus

*Filtru Neo Plasma

*Cablare usoara

*Functie racire/ incalzire

*15 modele de unitati externe

*48 modele de unitati interne

*Instalare rapida

*Design modern

*Puternic

*Partea inferioara detasabila

*Garantie 3 ani

*Puteri pana la 16,4 kW

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split