Aer conditionat LG multi split LIBERO

Aer conditionat Multi Split

 

Aparatele de aer conditionat LG Multi Split LIBERO sunt aparate care asigura o functionare fara oprire, chiar si la temperaturi extrem de scazute (-10 grade Celsius). Eficienta sa este redata de catre schimbatorul de caldura. La baza sistemului cu care este dotat aparatul Multi Split LIBERO sta tehnologia filtrului Neo Plasma. Acesta are sapte filtre integrate intr-unul singur, care are rolul de a elimina bacteriile, alergenii, praful, polenul si fumul de tigare.

 

De asemenea, aparatul este echipat cu o particule microscopice de filtrare si cu filtru antialergic. Acestea nu sunt importante numai pentru alergici, ci sunt importante si pentru persoane in varsta si pentru copii.

 

Functiile deosebite de racire-incalzire ale aparatului sunt exact ceea ce a dus la popularitatea lor. Functia de racire a aerului refuleaza fluxul de aer orizontal pentru a evita senzatia de fereastra deschisa. Functia de incalzire a aparatului refuleaza fluxul de aer in jos pentru a uniformiza astfel temperatura camerei. Caldura este distribuita la un unghi mai mare datorita faptului ca aerul cald se ridica la un unghi mai mare datorita faptului ca aerul cald se ridica in partea superioara a incaperii. Unghiul refularii aerului rece sau cald se poate regla manual in trepte pentru a acoperi o zona mai larga cu mai multa precizie.

 

Aparatele de aer conditionat Multi Split din gama LIBERO au o functionare silentioasa si functii suplimentare care asigura racirea si incalzirea camerei imediat. Aparatele de aer conditionat Multi Split sunt destinate atat pentru zona rezidentiala, cat si pentru cea comerciala. Aparate de acest gen se intalnesc in cladiri de birouri, hoteluri, sali de conferinta, cabinete si clinici medicale, cluburi sportive etc.

 

 

 

Ce inseamna Multi Split?

 

Aparatele de aer conditionat cu Multi sunt dotate cu un sistem avansat de climatizare care permite utilizarea a doua, trei sau patru unitati interioare conectate la o singura unitate exterioara. Multi Split inseamna ca toate unitatile interioare vor functiona in acelasi mod (racire sau incalzire).

 

Sistemul Multi Split reprezinta o solutie economica, mai ales datorita faptului ca permite operarea unitatilor interioare la temperaturi si puteri diferite in fiecare incapere. Nu exista, insa posibilitatea reglarii unei unitati interioare pentru refularea aerului cald, iar altei unitati interioare pentru refularea aerului rece.

 

Sistemul Multi Split poate fi compus din unitati interioare mari sau mici. In cazul utilizarii in zona rezidentiala a aparatelor de aer conditionat Multi Split, se folosesc, de obicei unitati interioare mari pentru camerele de zi, iar unitati interioare mici pentru dormitoare.

In cazul zonelor comerciale (mai ales in birouri si sali de conferinta) se folosesc unitati interioare in functie de dimensiunile acestora. Intr-un birou sau intr-o sala de conferinta de dimensiuni mici se folosesc unitati interioare mici, in timp ce pentru birouri sau sali de conferinta mari se folosesc unitati interioare mari. Atat unitatile interioare mari, cat si cele mici functioneaza impreuna utilizand o singura unitate exterioara.

 

Caracteristici Multi Split:

 

*economic

*confortabil

*puternic

*design modern

*ocupa putin spatiu

*instalare rapida

*15 modele de unitati externe

*48 modele de unitati interne

*garantie 3 ani

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split