Aer conditionat LG Multi Split tip caseta

Aparatele de aer conditionat Multi Split tip caseta sunt aparate prietenoase cu mediul inconjurator, dar si cu utilizatorii. Prin controlarea unghiului paletelor pentru aer direct sau indirect devin aparate care functioneaza conform dorintelor si preferintelor utilizatorilor. Aceasta functie inovatoare asigura o mai buna distributie a debitului de aer. In plus, aparatele de aer conditionat de acest tip nu au „zone moarte”, ceea ce duce la o distributie pe toata suprafata a jetului de aer.

 

Paletele pot functiona impreuna sau individual, in functie de dorintele utilizatorilor. Posibilitatea controlului asupra palatelor asigura un control mai bun asupra temperaturii din incapere. In plus, aceste aparate se pot monta la o distanta de podea mai mare fata de aparatele de aer conditionat conventionale. In felul acesta se produce mai mult confort.

 

Fiind vorba de aparate de aer conditionat Multi Split, unitatile exterioare permit conectarea a mai multor unitati interne. Aparatele Multi Split sunt aparate puternice, economice si inovative. Aparatele de aer conditionat de acest gen sunt sisteme de climatizare avansate si moderne care ofera un confort sporit utilizatorilor. Acestea se instaleaza cu usurinta.

 

Aparatele acestea se pot instala atat in cladirile rezidentiale, cat si in structurile comerciale sau industriale. In hoteluri, restaurante, sali de conferinta etc intalnim deseori aparate de aer conditionat Multi Split tip caseta. Un avantaj in plus la aparatele Multi Split este acela ca asigura o functionare fara oprire, chiar si la temperaturi de -10 grade Celsius. Motorul BLDC si compresorul BLDC au un rol deosebit de important in buna functionare si rulare a aparatelor. Schimbatorul de caldura asigura o eficienta ridicata.

 

Caracteristici tehnice:

 

*Caseta cu refulare pe o singura directie sau pe patru directii.

*Unitatea interna are un design atractiv.

*Distributie mai buna a debitului de aer.

*Motor BLDC.

*Compreso BLDC.

*Nivel de zgomot redus.

*Garantie 3 ani.

*Din gama de aparate Multi split se remarca modelele cu puteri de pana la 16,4 kW.

 

La aparatele de aer conditionat Multi Split tip caseta cu refulare pe o singura directie, greutatea panoului decorativ este de 4 kg, in timp la cele cu refulare pe patru directii greutatea panoului decorativ este de 3 kg. Greutatea unitatilor interioare si exterioare variaza in functie de model.

 

In gama Multi Split sunt posibile 2000 de variante de combinatii intre 15 modele de unitati exterioare si 48 de modele de unitati interne.Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split