Aer conditionat LG Multi Split tip DUCT

Aer conditionat LG Multi Split tip DUCT

 


Aparatele de aer conditionat LG Multi Split tip DUCT sunt aparate a caror unitate exterioara poate controla doua, trei, patru sau mai multe unitati interioare. Numele de „Duct” provine de la faptul ca unitatile interioare de la aceste aparate de aer conditionat sunt de tip tubulatura. Ele pot fi instalate in orice tip de structura rezidentiala sau comerciala. Puteti instala aparate de aer conditionat de tip DUCT in locuinta proprie, in cladirile de birouri, in hoteluri, restaurante si in orice fel de cladiri comerciale.

 

Constructia deosebita a carcasei fac aparatele sa fie usor de intretinut, de curatat si de ingrijit. De asemenea, nivelul de zgomot redus aduc un confort sporit pentru utilizatori, dar si pentru persoanele care locuiesc in apropierea acestora. Motoul BLDC si compresoul BLDC asigura o functionare fara oprire chiar si la -10 grade Celsius, iar schimbatorul de caldura asigura o eficienta ridicata.

 

Aparatele de aer conditionat Multi split tip DUCT sunt de doua feluri: aparate cu presiune statica joasa si aparate cu presiune statica ridicata. Debitul de aer, dar si nivelul de zgomot se mentin la valorile standard, fara sa fie afectate de schimbarea presiunii statice exterioare. Aceasta functie ajuta utilizatorii sa mentina capacitatea si zgomotul la un nivel preferential.

 

Intretinerea aparatelor de tip DUCT este foarte usoara. Utilizatorii nu trebuie sa piarda mult timp pentru curatarea aparatelor. Carcasa aparatelor este usor de demontat ceea ce asigura o curatarea mai usoara. Aceasta caracteristica ofera si un service mai rapid si mai facil.

 

Aparatele de aer conditionat tip DUCT se potrivesc in orice tip de camera. Daca doriti sa instalati aparatele in locuinta proprie, ele sunt potrivite atat pentru living, cat si pentru dormitor.

 

 

Caracteristici:

 

*Exista doua variante de aparate multi split tip DUCT: aparate cu presiunea statica joasa si ridicata.

*Control doi termistori

*Zgomot redus

*Telecomanda LCD cu fir. Telecomanda este usor de folosit: ecranul mare permite vizualizarea tuturor datelor. Aceasta afiseaza modul de operare, temperatura din camera si viteza ventilatorului.

*Motor BLDC

*Compresor BLDC

*Eficienta ridicata

*Instalare rapida

*Service rapid

*Intretinere usoara

*Garantie 3 ani

*Carcasa ventilatorului este usor de demontat.
*Din gama de aparate Multi split se remarca modelele cu puteri de pana la 16,4 kW.

 

In gama Multi Split sunt posibile 2000 de variante de combinatii intre 15 modele de unitati exterioare si 48 de modele de unitati interne.Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split