Aer conditionat LG Multi Split Wall MountedAparatele de aer conditionat Multi Split Wall Mounted sunt aparate avansate care permit utilizarea a doua sau mai multe unitati interioare care se pot conecta la o singura unitate exterioara. Aparatele Multi Split Wall Mounted sunt economice si puternice, care creeaza un adevarat confort. Pot fi montate in spatiile rezidentiale, dar si in hoteluri, restaurante, cladiri de birouri etc.

Aparatele Multi Split Wall Mounted sunt aparate de perete, dupa cum si numele sugereaza. Ele au un design compact, modern care se potriveste in orice tip de incapere. Sunt dotate cu un sistem de purificare a aerului compus din sapte filtre. Asezarea acestor filtre, dar si modul lor de functionare inovator fac ca aceste aparate de aer conditionat sa fie o solutie sigura si practica.

 

Sistemul de purificare al aerului compus din sapte filtre are rolul de a inlatura bacteriile, alergenii, praful, virusurile, polenul, mucegaiul, mirosurile neplacute si fumul de tigara. Un alt sistem inovator cu care sunt dotate aparatele Multi Split Wall Mounted, este si cel de reglare si de orientare al paletei. Astfel, paleta aparatelor de aer conditionat de acest gen se poate regla in sus sau in jos, in functie de modul de racire sau de incalzire.

 

Motorul si compresorul BLDC au un rol extrem de important la aceste aparate de aer conditionat. Motorul BLDC asigura reducerea consumului de energie electrica in timpul utilizarii aparatelor. Compresorul BLDC utilizeaza un magnet puternic, ceea ce il face mai eficient, comparativ cu motoarele de curent alternativ. Tot datorita acestor functii, aparatele de aer conditionat de acest gen asigura o functionare fara oprire, chiar si la temperaturi de -10 grade Celsius.

 

 

Caracteristici Multi Split Wall Mounted:

 

*Functie de racire-incalzire

*Functie purificare aer

*Partea inferioara detasabila

*Cablare usoara

*Instalare rapida

*Telecomanda usor de utilizat

*Design modern

*Ocupa putin spatiu

*Garantie 3 ani

*Gama Multi Split

*Nivel scazut de zgomot

*Puteri pana la 16,4 kW

 

La aparatele de aer conditionat Multi Split Wall Mounted sunt disponibile 2000 de combinatii intre 15 modele de unitati externe si 48 de unitati interne.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split