Aer conditionat LG tip CONSOLA

Aer conditionat LG tip CONSOLA

Aparatele de aer conditionat tip CONSOLA fac parte din gama comerciala si sunt ideale pentru birouri, sali de conferinta, restaurante, hoteluri si orice alte spatii comerciale. Acestea sunt aparate care functioneaza la puteri mari, oferind un confort sporit. Designul unui astfel de aparat de aer conditionat este unul foarte modern si stilat. Aparatele de aer conditionat tip CONSOLA sunt echipate cu mai multe functii si caracteristici speciale. In plus, aparatele de aer conditionat tip CONSOLA au in dotari si un sistem exclusivist de purificare a aerului.

 

Unsurinta in utilizare face din aparatele de aer conditionat o alegere perfecta pentru orice tip de spatii comerciale.

 

Caracteristici:

 

*Tubulatura inalta si lunga

*Pornire rapida

*Programator On/OFF 24 de ore

*Putere redusa in stand-by

*Restart automat

*Schimbare automata racire-incalzire

*Aer rece

*Telecomanda fara fir

 

Pe langa aceste caracteristici standard, aparetele de aer conditionat tip CONSOLA detin functii suplimentare. Una dintre aceste functii este cea a fluxurilor de aer diferentiate pentru racire si incalzire. Astfel, aparatele de aer conditionat tip CONSOLA au fluxul de aer pentru racire dirijat in sus, in timp ce fluxul de aer pentru incazire este dirijat in jos pentru a echilibra temperatura ambientala la nivelul podelei.

 

De asemenea, aparatele de aer conditionat de acest tip sunt echipate cu un sistem de incalzire rapida la nivelul podelei. Astfel, prin functia de incalzire rapida se poate obtine mai rapid temperatura dorita la nivelul podelei, spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale.

 

Unghiul lamelelor unitatii interne se poate regla in trepte. Astfel, utilizatorii sunt mai protejati de jetul de aer si atmosfera este mai confortabila. Dotarea cu filtre suplimentare de purificare a aerului este un plus pentru aceste echipamente. Primul filtru este destinat purificarii aerului.

 

Al doilea filtru este utilizat pentru un aer mai curat in camera si este de fapt compus din alte trei filtre: prefiltrul, filtrul anti-alergic, nano plasma. Prefiltrul are un rol antibacterian si elimina particulele si firele de praf, dar si mucegaiul, bacteriile si scamele. Filtrul anti-alergic are rolul de a descompune si elimina alergenii. Acesta este compus din enzime speciale. Filtrul nano-plasma este generator de ioni care distrug germenii. Prin folosirea acestei functii aproximativ 1,2 milioane de ioni actioneaza cautand germenii si distrugandu-i.

 

Racordarea se poate face din sase directii. Aparatele de aer conditionat functioneaza eficient si la o temperatura de -10 grade Celsius. Telecomanda fara fir este usor de folosit, avand butoane diferentiate prin culori. In plus, butoanele telecomenzii au dimensiuni mari.

 

Detalii tehnice:

 

*Panou frontal compact

*Design 3D rotunjit

*Design modern

*Placa de comanda detasabila

*Clasa energetica A

*Zgomot redus

*Flux de aer confortabil

*Instalare rapida

*Sevice usor de realizat

*Control Grup

*Ventilator Turbo

*Functionare Duct

*Control 2 termistori

*Pompa drenaj cu inaltime mare de pompare

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split