Aparate de aer conditionat LG tip TAVAN

Aparatele de aer conditionat LG tip tavan fac parte din gama rezidentiala si sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Combinand utilitatea cu designul si traditionalismul cu modernul, aparatele de aer conditionat LG tip TAVAN sunt deosebit de rezistente si de durabile. Instalarea si montarea acestor aparate de aer conditionat tip TAVAN se face numai de catre echipele de tehnicieni specializati. Inainte de instalarea aparatelor este indicat ca echipa sa faca o analiza completa a locatiei. Avantajul echiparii cu aparate de aer conditionat tip TAVAN il constituie economia de spatiu. Se poate amplasa un astfel de aparat in orice tip de birou, indiferent de dimensiunile acestuia.

 

Telecomanda aparatelor are o raza de actiune foarte buna si este usor de folosit. Aparatele de aer conditionat tip TAVAN sunt destinate cladirilor de birouri, salilor de conferinta, hotelurilor etc.

 

Garantia de trei ani ofera siguranta calitatii. Compresorul aparatelor de aer conditionat tip TAVAN are o garantie de cinci ani.

 

 

Caracteristici

 

*Inverter

*Aer rece

*Control central

*Pornire rapida

*Programator ON/OFF 24 de ore

*Putere redus ain stand-by

*Restart automat

*Schimbare automata racire-incalzire

*Telecomanda fara fir

*Functionare Duct

*Tubulatura inalta si lunga

 

 

Fluxul de aer

 

  1. Extinderea fluxului de aer

 

Datorita noilor modele de lamele se asigura un flux de aer complet, fara zone moarte. Fluxul de aer poate fi ingustat sau largit in functie de preferite datorita lamelelor. Astfel, temperatura din interiorul camerei este confortabila.

 

2. Distributia uniforma a fluxului de aer

 

Fluxul de aer este distribuit uniform, astfel incat sa nu existe diferente substantiale dintr-o parte in alta a camerei. Distributia uniforma a fluxului de aer se poate realiza chiar si in momentul in care temperatura intre podea si tavan este de 1 grad Celsius (maxim).

 

3. Reglarea fluxului de aer in functie de inaltimea plafonului.

 

Intensitatea fluxului de aer se poate regla prin unitatea interioara. Unitatea interioara este prevazuta cu un algoritm de reglare a fluxului de aer in functie de inaltimea plafonului. Acesta functioneaza pana la inaltimea de 4,2 m. In felul acesta, in interiorul camerei nu se creeaza niciun disconfort pentru utilizatori.

Detalii tehnice:

 

*Temperatura max functionare incalzire este de 24 grade Celsius

*Temperatura min de functionare incalzire este de -15 grade Celsius

 

*Temperatura max functionare racire este 43 grade Celsius

*Temperatura min functionare racire este -10 grade Celsius

 

*Greutate unitate interna: 35 kg-45 kg

*Greutate unitate externa: 75 kg-103 kg

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split