Aer conditionat LG Wall Mounted

Aparatele de aer conditionat LG Wall Mounted fac parte din gama rezidentiala. Acestea sunt aparate de aer conditionat moderne care au un design rafinat si elegant. Se pot instala in orice camera de locuit, unde dau un aspect foarte placut. Aparatele de acest gen se integreaza perfect atat in spatiile de locuit moderne, cat si in cele traditionale. Puterea de functionare a acestor aparate este una foarte inalta.

 

Caracteristici:

 

*Functie de racire si de incalzire

*Aer rece

*Dezumidificare

*Auto-restart

*Miscare verticala automata

*Pornire rapida

*Programator ON/OFF

*Telecomanda cu infrarosu

 

Detalii tehnice:

 

*Clasa eficienta energetica incalzire: B

*Clasa eficienta energetica racire: A

*Tensiune de alimentare: 220 V

*3 ani garantie

*5 ani garantie compresor

 

 

Unele aparate de aer conditionat Lg Mounted, ca de exemplu aparatele LG Wall Mounted S AW sunt dotate cu filtru triplu de aer. Acest tip de filtru are rolul de a elimina mirosurile neplacute, firele si particulele de praf, bacteriile si alergenii si de a preveni aparitia mucegaiului. Tot acest tip de aparate sunt doate si cu un filtru de protectine anti-coroziune, functionare in mod sleep, Inverter, miscare aer in patru directii, sistem de purificare aer Neo-Plasma.

 

Filtrul anti-coroziune este extrem de util pentru ca prelungeste viata componentelor, iar performantele aparatelor de aer conditionat Wall Mounted S AW raman neschimbate in timp.

Inverterul ajuta la economia de energie electrica, facand totodata aparatele de aer conditionat mult mai puternice. Miscarea de aer in patru directii este functia care ajuta la crearea unui confort in locuinta.

Sistemul de purificare al aerului Neo-Plasma este una dintre cele mai utile dotari ale aparatelor de aer conditionat. Prin folosirea unui sistem Neo-Plasma aerul este mai curat, deoarece se reduc mirosurile neplacute, praful, alergenii, bacteriile, mucegaiul si alergenii. Prin tehnologia avansata a filtrului Neo-Plasma se poate opri si elimina chiar si fumul de tigara. Motivul pentru care acest sistem este atat de important este acela ca functioneaza pe baza a sapte filtre de purificare a aerului si de eliminare a bacteriilor.Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split