Aer conditionat LG Window

Aparatele de aer conditionat LG Window (tip fereastra) fac parte din gama rezidentiala si sunt aparate moderne, de dimensiuni compacte. Aceste aparate Window au functii de incalzire si de racire si functioneaza la 220V. La aparatele de acest gen fluxul de aer este deviat in patru directii pentru un confort deosebit. 

 

In plus, ele sunt dotate cu un filtru triplu de aer si cu un sistem de purificare a aerului Neo Plasma special create pentru a elimina bacteriile, praful, mirosurile neplacute, alergenii, mucegaiul si fumul de tigara. Sistemul filtrului de aer One-Touch are un rol suplimentar in eliminarea bacteriilor.

 

Confortul este sporit si datorita zgomotului redus si al functiei de dezumidificare. Zgomotul redus este datorat unitatii exterioare care functioneaza cu vibratiile reduse, iar functia de dezumidificare reduce umiditatea din camera, lasand un aer mai proaspat si mai sanatos. Dezumidificarea previne, totodata, aparitia bacteriilor, a mucegaiului si a mirosurilor neplacute. Puteti seta nivelul de umiditate din camera dupa dorintele persoanele prin utilizarea functiei de control a umiditatii.

 

Miscarea verticala automata a aerului este special creata pentru confortul utilizatorilor.

Filtrul anti-coroziune mentine performantele aparatului de aer conditionat Window, deoarece suprafata schimbatorului unitatii exterioare nu se corodeaza niciodata.

 

Aparatele de aer conditionat WINDOW se monteaza foarte rapid si usor datorita grilajului reversibil. Intretinerea si ingrijirea acestor tipuri de aparate de aer conditonat se face foarte usor, fara sa necesite prea mult timp. Fiind aparate de aer conditionat de tip fereastra se instaleaza intr-un mod aparte si este necesara prezenta unei echipe de tehnicieni specializati. Unitatea de aer conditionat este eleganta si se potriveste in orice incapare din locuinta. Se poate instala in living, dormitor sau bucatarie. 

 

Caracteristici:

 

*Aer rece

*Miscare verticala automata

*Grilaj reversibil

*Sasiu glisant

*Instalare rapida si usoara

*Telecomanda cu infra rosu

 

Detalii tehnice:

 

Pentru racire: Temperatura interioara 27°C bulb uscat / 19°C bulb umed

                          Temperatura exterioara 35°C bulb uscat / 24°C bulb umed

 

Pentru incalzire: Temperatura interioara 20°C bulb uscat / 15°C bulb umed

                              Temperatura exterioara 7°C bulb uscat / 6°C bulb umed 

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split