Cum cumpar

Aer conditionat LG - Cum puteti achizitiona un aparat de aer conditionat

 

Pentru cei care cunosc aparatele de aer conditionat - Calor va ofera o gama completa de aparate aer conditionat prin intermediul acestui site

In cazul in care aveti cunostiinte despre aparatele de aer conditionat sau lucrati in domeniu, Calor  va da ocazia sa le alegeti direct si sa le comandati online pe www.aer-conditionat-lg.ro

Pentru a gasi aparatul dorit, puteti cauta dupa categorie sau model, pe site avand la dispozitie intreaga gama de aparate aer conditionat LG.

Daca aparatul intruneste cerintele dumneavoastra, prin datele tehnice si pret, puteti plasa o comanda prin intermediul cosului de produse, ca in urmatorul exemplu:

 

 

Aer conditionat LG - cos de produse

 

Daca doriti finalizarea comenzii, trebuie doar sa mai completati un formular cu cateva date, exemplu:

 

 

Aer conditionat LG - finalizare comanda

 

Puteti comanda oricate produse doriti intr-o comanda, indiferent de tipul acestora - vezi exemplul cu cosul de produse de mai sus.

 

TRANSPORTUL PRODUSELOR SE FACE PRIN CURIER SAU CLIENTUL POATE RIDICA DIRECT PRODUSELE DE LA SEDIUL NOSTRU. PRETURILE AFISATE PE SITE NU INCLUD TRANSPORTUL.

 

 

 

Transport (URGENT Curier):  Panouri Solare - Transport


Cost curier: 13,1 RON, TVA inclus, 1 KG inclus
Aditional:
+ 0,952 LEI/KG (TVA inclus) pentru KG in plus
+ 0,833 LEU/Km (TVA inclus) in afara oraselor din reteaua Urgent Curier
Taxa ramburs 11,9 Lei (TVA inclus) (doar pentru platile cash)


Pentru coletele cu greutatea reala mai mica decat greutatea volumetrica, determinata cu formula de mai jos, se ia in considerare cea din urma.
Greutatea Volumetrica = lungime x latime x inaltime ( masurate in cm ) / 6000.


PENTRU TRANSPORT SE VA LUA IN CALCUL MAXIMUL DINTRE GREUTATEA REALA SI GREUTATEA VOLUMETRICA.


Exemplu de calcul valoare transport:


Pentru un rezervor de plastic cu urmatoarele dimensiuni: L x l x h = 120 cm x 80 cm x 100 cm si greutate reala = 85 kg, vom calcula Greutatea Volumetrica:


Greutate Volumetrica: 120x80x100 / 6000 = 160 kg volumetrice.


Deoarece GV este mai mare decat greutatea reala (de 85 kg) transportul va fi: 159 kg x 0.952 ron/kg + 13.1 lei/primul kg = 164,4 RON (pret valabil oriunde in tara unde exista depozit URGENT CURIER - vezi site-ul transportatorului)Pentru necunoscatori (persoane fizice) :

 

www.aer-conditionat-lg.ro este creat special pentru a veni in ajutorul tuturor clientilor nostri, prezentandu-le principalele modele de aparate de aer conditionat comercializate.

La cerere specialistii si/sau partenerii firmei CALOR pot presta contra-cost si activitati adiacente procesului de vanzare cum ar fi:  proiectare, executie, montaj, consultanta, etc.

Tarifele pentru :  proiectare, executie si montaj pot fi evaluate numai dupa o vizita la fata locului a specialistilor autorizati.
Pentru serviciile de: proiectare, executie sau montaj pentru o evaluare corecta a costurilor acestor servicii este necesara o deplasare a unui specialist care se tarifeaza functie de distanta.


PENTRU STABILIREA UNOR SOLUTII TEHNICE OPTIME PUTETI APELA LA SERVICIILE NOASTRE INTERNE DE CONSULTANTA, CARE FUNCTIE DE COMPLEXITATE, SE TARIFEAZA (fara TVA)  ASTFEL:


Directori (comercial, tehnic, marketing) 200 EURO/ora
Inginer senior (Senior engineer) (peste 10 ani experienta in domeniu) 100 EURO/ora
Inginer experienta medie (Junior engineer) (peste 3 ani experienta in domeniu)        
80 EURO/ora
Consultant vanzari
40 EURO/oraServiciile suplimentare contra-cost oferite de societatea noastra trebuie achitate anticipat.IN CAZUL ACHIZITIONARII PRODUSELOR DE LA FIRMA NOASTRA, CONTRAVALOAREA SERVICIILOR DE CONSULTANTA VA FI DEDUSA ULTERIOR DIN COSTUL ECHIPAMENTELOR FACTURATE DE S.C.CALOR S.R.L.


Nota: Suma dedusa pentru serviciile de consultanta achitate anticipat nu poate depasi 5% din valoarea facturii.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.aer-conditionat-lg.ro 2018 | ANPC


Aer Conditionat LG Rezidential, Aer conditionat LG Comercial, Aer Conditionat LG Multi Split